Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Buddy Guy feat. Joss Stone - (Baby) You Got What It Takes

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Clyde Otis
Brook Benton
Murray Stein
Producer:Tom Hambridge
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Born To Play GuitarRCA
88875120372
Album
CD
31/07/2015

Joss Stone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fell In Love With A Boy03/04/2004Tip: 16 
You Had Me09/10/20042111
Right To Be Wrong18/12/2004Tip: 2 
Spoiled19/03/2005Tip: 6 
Don't Cha Wanna Ride?16/07/2005Tip: 10 
Tell Me 'Bout It24/02/2007Tip: 2 
Tell Me What We're Gonna Do Now (Joss Stone feat. Common)12/05/2007Tip: 14 
The Best Thing About Me Is You (Ricky Martin feat. Joss Stone)22/01/2011Tip: 39 
Somehow20/08/2011Tip: 44 
Karma12/11/2011Tip: 63 
While You're Out Looking For Sugar30/06/2012Tip: 43 
Teardrops22/09/2012Tip: 72 
My Love Goes On (James Morrison feat. Joss Stone)02/02/2019Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Soul Sessions14/02/2004743
Mind Body & Soul02/10/2004353
Introducing Joss Stone17/03/2007520
Colour Me Free!14/11/2009507
LP106/08/2011127
The Soul Sessions Vol 228/07/20122514
Water For Your Soul08/08/2015277
 

Buddy Guy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rhythm & Blues10/08/20131065
Born To Play Guitar08/08/2015847
The Blues Is Alive And Well23/06/2018439
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

pwill
Member
****
Gelungenes Gastspiel von Joss Stone. Die Geigen sind allerdings unsäglich. Ansonsten ein recht konventioneller schneller 12-Bar-Blues.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.