Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bring Me The Horizon - True Friends

Cover Bring Me The Horizon - True Friends
Cover

Nummer

Jaar:2015
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Oliver Sykes
Bring Me The Horizon
Producer:Oliver Sykes
Jordan Fish
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:05/12/2015 / Piek: 74 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 74 (V)

Tracks

20/11/2015
12" Maxi RCA 88875156017 (Sony) / EAN 0888751560178
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52That's The Spirit [Ltd. Digipack]RCA
88875130912
Album
CD
11/09/2015
3:52That's The Spirit [Limited Edition Boxset]RCA
88875136062
Album
CD
11/09/2015

Bring Me The Horizon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drown20/12/2014Tip: 30 
Throne15/08/2015Tip: 29 
True Friends05/12/2015Tip: 74 
Follow You26/03/2016Tip: 32 
What You Need26/03/2016Tip 
Avalanche16/07/2016Tip 
Oh No07/01/2017431
Mantra01/09/2018Tip: 7 
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip: 30 
Medicine26/01/2019Tip 
Mother Tongue (Sub Focus Remix)22/06/2019Tip 
Parasite Eve04/07/2020Tip 
Obey (Bring Me The Horizon with Yungblud)12/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sempiternal06/04/20131495
That's The Spirit19/09/2015598
Amo02/02/201927
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

bluezombie
Member
***
.

Chartsfohlen
Member
***
Sehr schreiintensive Musik, die mich in der Tat auch an die Jugendzeit erinnert, wo sich viele unheimlich cool und alternativ fühlten, wenn sie sich von derartigem Stoff zubrüllen ließen. Ich hab damals ja eher vulgären Sido-"Arschficksongs" gefrönt, aber jeder, wie er mag. Mich erstaunt aber schon, wie wenig sich dieser Musikstil weiterentwickelt hat. Langweilt mich damit dann auch ziemlich.

gherkin
Member
****
Stevige ode aan de vrienschap.

ulver657
Member
***
relativ pubertäre Musik. ähnlich wie Bullet For My Valentine...

Der_Nagel
Member
***
"And now you know, now you know
true friends stab you in the front"

mittelmässiges Rockstück der Briten, abgerundete 3.5…

Miraculi
Member
***
Wieder mal aufgedrehter Buben-Rock - die Streicher tendieren zur 4 - aber die aufgedrehten/überzogenen Vocals machen's dann wieder kaputt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.