Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - Give It All

Nummer

Jaar:2015
Label:TRANSGRESSIVE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Foals
Producer:James Ford
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/11/2015 / Piek: 52 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 52 (V)
  Tip (W)

Tracks

09/11/2015
Digital Transgressive / Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Give It All (Radio Edit)
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:47What Went DownTransgressive / Warner Bros.
2564607501
Album
CD
28/08/2015
4:47What Went Down [Deluxe Edition]Transgressive / Warner Bros.
2564606903
Album
CD
28/08/2015
Radio Edit3:45Give It AllTransgressive / Warner Bros.
-
Single
Digital
09/11/2015

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 40 
In Degrees08/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019175
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

Kamala
Member
*****
...es ist halt schon so, dass mir der Gesang in einem Song sehr viel bedeutet - hier, in diesem langsamen und melodischen Stück ist es der Grieche Yannis Philippakis, der mich mit seiner Stimme in seinen Bann zieht - nicht nur der Gesang, nein, den gesamten romantischen sowie auch traurigen Song empfinde ich als wunderschön -...

AllSainter
Member
****
Nicht übel ja.

Der_Nagel
Member
****
ein atmosphärisches, tanzbares Stück der britischen Band, 4*…

Chartsfohlen
Member
****
Stark gemachter Song, gut gesungen, top Atmosphäre. Eigentlich alles Faktoren, um bei mir auch in die hohen Wertungssphären vorzustoßen, aber beim ersten Hören sprang einfach noch nicht so recht der Funke über - mal vom starken Ende abgesehen. Von daher werte ich erstmal konservativ und schaue, ob sich der Song bei mir noch zu etwas wirklich "Großem" entwickelt.

Gute 4.

rotrigodelafuente
Member
*****
super! wie das gesamte neue album! mit sehr viel gefühl und leidenschaft!

Widmann1
Member
*****
Wunderbar dieser wow wow wow-Chorus.
Bisher der stärkste Song auf "What Went Down".

gherkin
Member
******
Alweer een zeer hoge score voor een nummer van Foals. Goed bezig zijn noemt dat.

Supersok
Member
*****
Topplaat van een topband! Wauw! meer heb ik er niet over te zeggen!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.