Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - Lonely Hunter

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Foals
Producer:James Ford
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37What Went DownTransgressive / Warner Bros.
2564607501
Album
CD
28/08/2015
4:37What Went Down [Deluxe Edition]Transgressive / Warner Bros.
2564606903
Album
CD
28/08/2015

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 40 
In Degrees08/06/2019Tip 
Black Bull10/08/2019Tip 
The Runner21/09/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019175
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Kamala
Member
*****
...ich kann hier nichts bemängeln - schöner, zügiger, klarer Sound - meine Liebe zur Stimme muss ich nicht mehr erwähnen, der Begleitchor zu ihr macht sich gut...

AllSainter
Member
***
Na ja ...

Chartsfohlen
Member
****
Finds jetzt nicht so toll. Also klar, musikalisch ist das wieder auf gewohnt hohem Niveau, aber mir fehlt da diese Prägnanz, die mein Vorredner erkannt haben will. Da gefielen mir einige Foals-Songs zuletzt deutlich besser.

Knappe 4.

Widmann1
Member
*****
Kaum schlechter als die andere Albumtracks. Der hat auch den letzten Tick Eingängigkeit, die ich sonst vermisse.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.