Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Avicii - Talk To Myself

Nummer

Jaar:2015
Producer:Tim Bergling
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 43 / Weken: 2


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55StoriesUniversal
06025 4757300
Album
CD
02/10/2015
3:40Club Hits 2016 - The Hit-Mix Part 1TBA
8100-2
Compilatie
CD
08/01/2016

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)31/07/2010127
Penguin06/08/2011Tip: 16 
Collide (Leona Lewis / Avicii)10/09/2011Tip: 13 
Levels12/11/2011427
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Silhouettes19/05/2012Tip: 4 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Last Dance05/01/2013Tip: 19 
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)19/01/2013819
X You23/03/2013Tip: 34 
Wake Me Up!29/06/2013147
You Make Me21/09/20132011
Hey Brother16/11/2013324
Addicted To You01/03/2014517
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
Lay Me Down14/06/2014Tip: 4 
The Days11/10/2014Tip: 2 
Divine Sorrow (Wyclef feat. Avicii)29/11/2014Tip: 23 
The Nights17/01/20151415
Waiting For Love13/06/20151516
For A Better Day12/09/2015Tip: 3 
Broken Arrows28/11/2015Tip: 12 
Back Where I Belong (Otto Knows feat. Avicii)25/06/2016Tip 
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)02/09/20171521
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)09/12/20173610
You Be Love (Avicii feat. Billy Raffoul)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013544
True (Avicii By Avicii)05/04/20142918
True / True (Avicii By Avicii)16/08/20141731
Stories10/10/2015734
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 10)

musikmannen
Member
*****
Good

tgebele
Member
****
Solider Song. Einer der besseren Titel auf "Stories".

Widmann1
Member
*****
So schlecht bewertet, für single-tauglich.

Der_Nagel
Member
****
Pop House-Stück, bei dem die Vocals vom Amerikaner Sterling Fox beigesteuert werden, knapp aufgerundete 3.5…

fabio
Member
****
3-4

rotrigodelafuente
Member
***
solide avicii'sche dance-pop-kost. schwanke auch zwischen 3 und 4, muss leider abrunden

ShadowViolin
Member
****
Von mir eine aufgerundete 4*. Schlecht ist's nicht, von Avicii ist man sich aber bessere gewohnt.

HASE22
Member
***
schwanke hier zwischen 3 und 4, solider Song, typisch Avicii, vorerst mal eine 3+

Ali1610
Member
****
Deephouse-Einschläge durch das Xylophon. Okay ist der Song, aber mehr als eine 4 ist nicht drin.

vancouver
Member
***
gewohnte Klänge von Avicii
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.