Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Let's Go

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Joe Elliott
Rick Savage
Producer:Def Leppard
Ronan McHugh
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:02Def Leppardear / Edel
0210740EMU
Album
CD
30/10/2015
Live 20165:01And There Will Be A Next Time... Live From DetroitEagle Vision
EAGDV078
Album
CD
10/02/2017

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Werner
Member
*****
Mit einem kleinen 80er-Jahre-Nostalgie-Bonus eine fünf.

otterobb
Member
*****
Klingt sehr nach den 1980er Jahren. Gefällt mir

Widmann1
Member
*****
Ein herrlich unmoderner, dafür aber umso eingängigerer Opener des neuen Albums (2015).

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

valhalla
Member
****
Not a bad start to the album but don't think it wll be a big hit.

Ňke
Member
****
Ny låt av pojkarna som låter som något man glömde inkludera på Hysteria och nu först återfunnit. Klart godkänd.

Miraculi
Member
****
Na dann mal los - Welcome back to the 80s ... in dem Fall heißt es süffiger HardRock-Pop Marke Def Lappard ... kompakt, knackig, total unmodern!

https://soundcloud.com/defleppard/01a/s-JSOoc
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.