Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hot Chip - Dancing In The Dark

Cover Hot Chip - Dancing In The Dark
Digital
Domino / V2 -

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Bruce Springsteen
Coverversie van:Bruce Springsteen - Dancing In The Dark
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

26/10/2015
Digital Domino / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dancing In The Dark (Radio Edit)
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:47Dancing In The DarkDomino / V2
-
Single
Digital
26/10/2015

Hot Chip   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ready For The Floor26/01/2008Tip: 2 
One Life Stand30/01/2010Tip: 4 
I Feel Better27/03/2010Tip: 7 
Night & Day16/06/2012Tip: 30 
How Do You Do?25/08/2012Tip: 59 
Don't Deny Your Heart27/10/2012Tip: 35 
Huarache Lights07/03/2015Tip: 75 
Need You Now02/05/2015Tip: 70 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Made In The Dark09/02/2008257
One Life Stand13/02/2010485
In Our Heads16/06/20122417
Why Make Sense?23/05/2015309
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

remember
Member
****
Überraschend gut.

Kamala
Member
*****
...ob ich will oder nicht, dieses Boss-Cover mag ich total - es ist einfach diese abgefahrene Stimme und der Hot ChipSound i.A. der bei mir einfährt - Punkt

Der_Nagel
Member
***
Electro-Pop-Ausgabe des Springsteen-Stücks zum Abtanzen im Club, mittelmässig, abgerundete 3.5…

gherkin
Member
****
Niet zo geweldig als het origineel maar deze versie is wel dubbel en dik geslaagd.

Miraculi
Member
****
Die Nerds geben sich den Bruce - auf ihre ganz typisch verklemmte Weise - das ist positiv gemeint - dazu leichte Elektronik - aber nicht das Euphorie-Level erreichend wie der Springsteen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.