Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Verzeih' die dummen Tränen

Cover Petula Clark - Verzeih' die dummen Tränen
7" Single
Vogue DVS 14489

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Günter Loose
Coverversie van:Petula Clark - My Love
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 21 / Weken: 2

Tracks

1966
7" Single Vogue DVS 14489
Toon detailsAlles beluisteren
1.Verzeih' die dummen Tränen
2.Deine Liebe ist wunderbar
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Verzeih' die dummen TränenVogue
DVS 14489
Single
7" Single
1966
2:41Ihre grössten deutschen ErfolgeBellaphon
220 18 001
Album
LP
1983

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 9)

Der_Nagel
Member
****
akzeptable deutsche Version von My Love, knapp aufgerundete 3.5 für vorliegenden 60’s Schlagertitel…

poirot1937
Member
*****
Fast so gut wie das Original!

Patrick7781
Member
*****
Mooie Schlager ook bekend als My Love

Zipel
Member
*****
Schwungvoller, netter Schlager. Gut Boogie- bzw. Fox-tanzbar. Perfekt für eine alte Jukebox.
Laatst gewijzigd: 22/10/2010 11:02

Fritz260449
Member
*****
sehr schöner Titel

oldiefan1
Member
******
Super Schlager
27/12/2007 09:43
meikel731
Member
*****
Netter Schlager.
Laatst gewijzigd: 30/10/2013 22:40
05/04/2007 15:52
Widdi
Member
***
Typischer Schlager der Zeit. mitte der 60er war es wohl in, wenn man als Englischer Interpret auch einige Songs auf Deutsch aufnimmt. Gute 3*
15/08/2005 21:32
NixIsFix
Member
***
aus dem Jahre 1966
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.