Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Kann ich dir vertrauen

Cover Petula Clark - Kann ich dir vertrauen
7" Single
Vogue DVS 14459
Cover Petula Clark - Kann ich dir vertrauen
7" Single
Vogue DVS 14459

Nummer

Jaar:1965
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 17 / Weken: 6

Tracks

1965
7" Single Vogue DVS 14459
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kann ich dir vertrauen
2.Es steht in den Sternen
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Kann ich dir vertrauenVogue
DVS 14459
Single
7" Single
1965

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

oldiefan1
Member
*****
von mir gibt es 5 Sterne

poirot1937
Member
******
Ich finde, das ist einer ihrer besten deutschen Titel - perfekt arrangiert im Stil der mittleren 60er Jahre. Gefällt mir sehr gut!

SFL
Member
****
Doch, dass kann man gelten lassen. Komponist ist der Deutsche Peter Moesser. Mir vor allen durch das grandiose Happy Time von Peter Moesser's Music bekannt.

Reviewer70
Member
**
Eher schwach

Fritz260449
Member
*****
gefällt mir sehr gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.