Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - We Belong

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Joe Elliott
Producer:Def Leppard
Ronan McHugh
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:06Def Leppardear / Edel
0210740EMU
Album
CD
30/10/2015

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Werner
Member
*****
Herrliche Power-Ballade.

Widmann1
Member
****
Find ich jetzt nicht sooo überragend, aber schon gut.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

valhalla
Member
******
Best ballad on the album, everyone gets in on vocals. Right up there with Love Bites.
Laatst gewijzigd: 28/11/2015 12:46
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.