Login
België (Vlaanderen)

Helene Fischer & The Royal Philharmonic Orchestra - Leise rieselt der Schnee

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Trad.
Producer:Alex Christensen
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19WeihnachtenPolydor
00602547578709
Album
CD
13/11/2015
3:19Weihnachten [Ltd. Deluxe Box]Polydor
0060254757865
Album
CD
13/11/2015
3:19Weihnachten [Limitierte Fanbox]Polydor
0060254759293
Album
CD
04/12/2015
3:19Weihnachten [Neue Deluxe Version]Electrola
06025 5707936
Album
CD
18/11/2016

The Royal Philharmonic Orchestra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hooked On Classics05/09/1981210
I've Got A Thing About You Baby (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra)17/12/2016Tip 
Respect (Aretha Franklin with The Royal Philharmonic Orchestra)14/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Can Dream (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra)07/11/20151022
Weihnachten (Helene Fischer & The Royal Philharmonic Orchestra)21/11/20151219
The Wonder Of You (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra)29/10/20161425
The Wonder Of You & If I Can Dream (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra)29/10/20162918
Christmas (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra)14/10/20177011
A Love So Beautiful (Roy Orbison with the Royal Philharmonic Orchestra)11/11/20175310
A Brand New Me (Aretha Franklin with The Royal Philharmonic Orchestra)18/11/20172217
The Beach Boys with The Royal Philharmonic Orchestra (The Beach Boys with The Royal Philharmonic Orchestra)16/06/20181672
Unchained Melodies (Roy Orbison with the Royal Philharmonic Orchestra)24/11/20181662
 

Helene Fischer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fehlerfrei19/10/2013Tip: 71 
Atemlos durch die Nacht12/07/2014Tip: 26 
Herzbeben26/08/2017Tip 
Flieger26/05/2018Tip 
See You Again22/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Für einen Tag05/11/2011736
Best Of Helene Fischer20/10/20121951
Best Of Helene Fischer Live - So wie ich bin20/10/2012341
Für einen Tag - Live 201222/12/20128214
Farbenspiel12/10/20131470
Farbenspiel - Live - die Tournee20/12/20147719
Weihnachten (Helene Fischer & The Royal Philharmonic Orchestra)21/11/20151219
Helene Fischer20/05/2017533
Das Konzert aus dem Kesselhaus16/09/2017757
Live - Die Arena-Tournee05/05/20181824
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 4)

Werner
Member
***
Schön wäre es, er würde kräftig rieseln.

FranzPanzer
Member
**
Auch mir ist das zu hölzern, außerdem hat Helene Fischers Weihnachtsalbum allgemein diesen unangenehm kommerziell-kitschigen Anstrich, der mir missfällt.

southpaw
Member
***
Etwas gekünstelt hier vom Christkind Helene.

oldiefan1
Member
*****
Glasklar gesungen
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.