Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Justin Bieber - All In It

Charts

In de landen:
nl  Piek: 66 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Purpose [Deluxe Edition]Def Jam
06025 4757643
Album
CD
13/11/2015
3:51Purpose [Super Deluxe Box]Def Jam
ISLW40568-00
Album
CD
13/11/2015

Justin Bieber   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Less Lonely Girl10/10/2009Tip: 25 
One Time07/11/2009Tip: 12 
Baby (Justin Bieber feat. Ludacris)24/04/20101215
Eenie Meenie (Sean Kingston / Justin Bieber)26/06/2010473
Somebody To Love14/08/2010432
U Smile13/11/2010Tip: 21 
Pray25/12/2010Tip: 5 
Never Say Never (Justin Bieber feat. Jaden Smith)09/04/2011263
Next To You (Chris Brown feat. Justin Bieber)02/07/2011Tip: 10 
Mistletoe29/10/2011281
All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!) (Justin Bieber with Mariah Carey)17/12/2011Tip: 35 
Boyfriend07/04/20121817
Live My Life (Far * East Movement feat. Justin Bieber)21/04/2012393
Die In Your Arms09/06/2012471
All Around The World (Justin Bieber feat. Ludacris)16/06/2012482
As Long As You Love Me (Justin Bieber feat. Big Sean)23/06/2012313
Beauty And A Beat (Justin Bieber feat. Nicki Minaj)27/10/20122117
Nothing Like Us02/02/2013Tip: 21 
I Would09/03/2013Tip: 49 
#thatPOWER (will.i.am feat. Justin Bieber)06/04/20131517
Lolly (Maejor Ali feat. Juicy J & Justin Bieber)28/09/2013426
Heartbreaker19/10/201381
All That Matters26/10/2013191
Hold Tight02/11/2013231
Wait For A Minute (Tyga / Justin Bieber)02/11/2013341
Recovery09/11/2013231
Bad Day16/11/2013191
All Bad23/11/2013231
PYD (Justin Bieber feat. R. Kelly)30/11/2013241
Roller Coaster07/12/2013351
Change Me14/12/2013411
Confident (Justin Bieber feat. Chance The Rapper)21/12/2013341
Gas Pedal (Remix) (Sage The Gemini feat. Justin Bieber & IamSu)03/05/2014Tip: 87 
Where Are ‹ Now (Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber)23/05/20151523
What Do You Mean?05/09/2015322
Sorry31/10/2015224
I'll Show You14/11/2015381
Love Yourself28/11/2015227
Children16/01/2016Tip 
Company04/06/2016Tip: 3 
Cold Water (Major Lazer feat. Justin Bieber & Mō)30/07/2016424
Let Me Love You (DJ Snake feat. Justin Bieber)20/08/2016625
I'm The One (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne)13/05/20171016
2U (David Guetta feat. Justin Bieber)17/06/2017320
Friends (Justin Bieber + BloodPopģ)26/08/20171515
Hard 2 Face Reality (Poo Bear feat. Justin Bieber & Jay Electronica)14/04/2018Tip 
No Brainer (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo)11/08/2018249
I Don't Care (Ed Sheeran & Justin Bieber)18/05/2019227
Don't Check On Me (Chris Brown feat. Justin Bieber & Ink)06/07/2019Tip 
10,000 Hours (Dan + Shay / Justin Bieber)19/10/20192516
Yummy11/01/2020219
Intentions (Justin Bieber feat. Quavo)22/02/20201713
Stuck With U (Ariana Grande & Justin Bieber)16/05/20201619
Holy (Justin Bieber feat. Chance The Rapper)26/09/2020254
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My World19/12/20091632
My World 2.003/04/2010328
My Worlds08/05/2010741
Under The Mistletoe05/11/20111113
Believe23/06/2012229
Believe Acoustic09/02/2013331
Journals04/01/2014276
Purpose21/11/2015298
Changes22/02/2020332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.56 (Reviews: 9)

josh4u92
Member
****
Ultimately forgetful. But it's a nice track. And it's only a bonus track!

spatz-98
Member
**
Billiger Sounbrei wie er heutzutage leider populär ist.

CDN: #94, 2015
USA: #107, 2015

southpaw
Member
***
Hält das Niveau des gesamten Albums.

Der_Nagel
Member
*
Säuselnder Dünnpfiff…und gegen Ende wird noch Gott ins Spiel gebracht…

eine hübsche Arschkriecherei, die bei mir selbstredend nicht zieht…jaja, immer die Mitleidsnummer abziehen wollen – Nagel!...

Widmann1
Member
***
Finde ich auch, zu recht nicht auf dem regulären Album. Da hat er wohl mal wieder etwas experimentiert.

ShadowViolin
Member
****
Geht als Abschluss der Deluxe-Edition in Ordnung, ist aber trotzdem einer der schwächsten "Purpose"-Songs. -4*

Werner
Member
***
...und auch Song Nummer 18 klingt wie die siebzehn zuvor...

RV
Member
**
Oh, natuurlijk komen alle nummers van Justin Biebers nieuwe cd de Single Top100 binnenvallen... Dat me dat nog niet was opgevallen bij mijn reactie op 'Love Yourself' is zelfs mijzelf een raadsel. En nu blijkt dat ook de nummers op de 'deluxe edition' van 'Purpose' massaal worden gedownload en gestreamd.

Gelukkig is dit de laatste, want ook 'All In It' is niet veel soeps. Hoewel er een enigszins pittige productie achter zit, lijkt het maar voort te kabbelen en nergens spannend te worden. Saai plaatje, maar het is niet de afsluiter van de 'deluxe edition'. Die eer gaat naar een akoestische versie van 'What Do You Mean?', waarvan ik niet eens de moeite meer neem hem te luisteren. Ik ben nu wel een beetje klaar met Biebs, namelijk.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.