Login
België (Vlaanderen)

Enya - Dark Sky Island

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:57Dark Sky IslandWarner Bros.
2564600185
Album
CD
20/11/2015
4:56Dark Sky Island [Deluxe Edition]Warner Bros.
2564699444
Album
CD
20/11/2015

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 12)

southpaw
Member
****
Das erste Review von Miraculi sagte schon alles, da gibt es nichts zu ergänzen.

aloysius
Member
*****
Sehr schöne Nummer von Enya.

Kanndasdennsein
Member
******
Mensch, Widmann, jetzt gehst du aber streng mit ihr ins Gericht. Sie hat eigentlich meistens sehr schöne Melodien und auch strukturierte Songs.
Btw. der hier gefällt mir ausgesprochen gut. Sogar gut genug, für eine knappe 6.
Laatst gewijzigd: 31/08/2019 21:18

vancouver
Member
*****
klare 5

Patrick7781
Member
****
Ook weer een beetje te veel van hetzelfde deze song onderscheid zich ook niet van vele voorgaande daarom voor mij niet meer dan 4*.

Widmann1
Member
*****
Hier kann ich wenigstens ansatzweise eine Struktur erkennen, ansonsten bietet sie ja sonst einfach nur einen Klang- und Stimmteppich.

hisound
Member
****
Sehr angenehm, sehr beruhigend. 4+

gherkin
Member
******
Titeltrack uit het laatste bloedmooie album van Enya.

ShadowViolin
Member
*****
Schöner Titeltrack, gewohnt gut aber im direkten Vergleich zu anderen Album-Beiträgen ein kleines Tickchen schwächer. -5*

sbmqi90
Member
******
Traumhaft schön. Wenn sie das in der Kirche spielten, mich würde es da glatt mal hinziehen. Aber wer braucht schon Religion, wenn es Enya gibt? Da kommt das Seelenheil von ganz alleine. ;)

Ale Dynasty
Member
******
Gefällt mir sehr gut.

Miraculi
Member
****
Der Titelsong - erst einmal ein wenig Matrosen-Ballade mit Hmm, Hmm, Hmm ... dann wird wieder Enya typisch viel Sehnsucht in die Stimme gelegt ... EVEN IN THE SHADOWS fand ich aber dunkler.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.