Login
België (Vlaanderen)

Enya - The Forge Of The Angels

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:14Dark Sky IslandWarner Bros.
2564600185
Album
CD
20/11/2015
5:12Dark Sky Island [Deluxe Edition]Warner Bros.
2564699444
Album
CD
20/11/2015

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 10)

aloysius
Member
****
Gewohnt solide, aber mit Sicherheit nichts Neues von Enya.

Kanndasdennsein
Member
****
Klangteppich hin oder her. Wie schon erwähnt ist genau der ja ihr Markenzeichen. Aber ansonsten bietet der Song nicht viel... außer diesem Hauch eines Cellos, das leider nicht genug in der Vordergrund treten darf, um so den Ausschlag zur 5 zu geben.

Patrick7781
Member
***
Geht so.

Widmann1
Member
****
"Klangteppich", den bereitet sie einem oft.

Miraculi
Member
****
Einmal mehr Enya im Autopiloten ... fest angeschnallt ... schon seit Jahrzehnten!

hisound
Member
****
Eine Melodie hat dieses Lied nicht. Dafür aber einen schönen Klangteppich. 4-

gherkin
Member
******
Bij het allerbeste wat er te horen valt.

ShadowViolin
Member
*****
Für eine 5* reicht es hier noch grad, aber mit 'richtigem' Gesang hätte das ein noch besserer Song werden können.

sbmqi90
Member
*****
Manchmal bedarf es nur Enyas Gehauche, um einem Song die nötige Stimmung zu verleihen. Die opulente Aufmachung der Nummer tut ihr Übriges.

Ale Dynasty
Member
******
Klare 6!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.