Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Troye Sivan feat. Allday - For Him

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Brett McLaughlin
Troye Sivan
Bram Inscore
Allie X
Tom Gaynor
Producer:Bram Inscore
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Blue NeighbourhoodEMI
4760061
Album
CD
04/12/2015
3:28Blue Neighbourhood [Deluxe Edition]EMI
4760066
Album
CD
04/12/2015
3:28Blue Neighbourhood [Deluxe Edition]EMI
4760062
Album
LP
29/01/2016

Allday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Troye Sivan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy Little Pill16/08/2014Tip: 45 
Youth23/01/20163213
Talk Me Down30/04/2016Tip: 21 
Wild (Troye Sivan feat. Alessia Cara)16/07/2016Tip: 12 
There For You (Martin Garrix & Troye Sivan)10/06/20171920
My My My!20/01/2018Tip: 1 
Dance To This (Troye Sivan feat. Ariana Grande)23/06/2018Tip: 32 
Animal25/08/2018Tip 
1999 (Charli XCX & Troye Sivan)27/10/2018Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Neighbourhood12/12/20152017
Bloom08/09/20181011
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

alleyt1989
Member
****
Not bad.

ShadowViolin
Member
****
Kein grosses Highlight auf dem Album, eher ein austauschbarer Pop-Song. Aber ein Album braucht auch Füller... -4*

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
****
Finde keinen grossen Zugang zu dieser Nummer, auch das Feature kann dann auch nicht überzeugen!!
4*-

sbmqi90
Member
*****
Ein sehr fröhlicher Popsong, der sich spielend leicht im Ohr festsetzt und sofort gefällt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.