Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Easy

Cover Groove Armada - Easy
CD-Single
Jive/925 488 9

Nummer

Jaar:2002
Label:JIVE
Distributeur:ZOMBA/NEWS
Muziek/Tekst:Sunshine Anderson
Don Ray
Tom Findlay
Andy Cato
Cerrone [FR]
Producer:Groove Armada
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:19/04/2003 / Piek: 3 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:24/05/2003 / Piek: 12 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 76 / Weken: 5
be  Tip: 12 (V)
it  Piek: 44 / Weken: 2

Tracks

2003
CD-Single Jive 925 488 9 (Zomba)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Easy
  3:52
2.Easy (GA's Shake Shake Dub Edit)
3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52Humo's Top 2003 - Zomer-EditieEVA / Virgin
5904702
Compilatie
CD
13/06/2003
5:52LoveboxJive
82876535792
Album
CD
27/06/2003
3:52EasyJive
925 488 9
Single
CD-Single
2003
GA's Shake Shake Dub Edit3:56EasyJive
925 488 9
Single
CD-Single
2003
5:53Greatest HitsColumbia
88697185082
Album
CD
26/10/2007
»» alles tonen

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08 (Reviews: 13)

drogida007
Member
*****

Knappe 5 dafür.

Hijinx
Member
****
Very likeable track. Hard to pick it as Groove Armada but I suppose they're not afraid to mix it up just on the singles from this album. Actually sounds a fair bit like what Clean Bandit have been doing lately for better or for worse. Great vocals too.

Acooper
Member
***
Pas pour moi.

Goldstar
Member
******
De 'Album Mix' van "Easy" is wat mij betreft één van de beste dansplaten ooit!

Der_Nagel
Member
*****
schön groovender Dance-Track, sampelt Standing In The Rain von Don Ray (1978) – 5*…

gherkin
Member
*****
Fijn plaatje.

dxbruelhart
Member
******
Fantastisch!

zsczsc
Member
*****
Es gibt sicher bessere House-Platten, aber nicht schlecht.

gisberto
Member
******
für mich ihre beste

remember
Member
****
turnt mich jetzt nicht so an, hat aber eine 70er Discoatmosphäre, was es für mich positiv macht..UK #31
08/07/2005 16:57
Musicfreak
Member
*****
ja, tatsächlich ein sehr starker dance song...nicht ganz so gut wie final shakedown...knappe keine 6
17/04/2005 15:01
Richard (NL)
Member
******
Great dance/trance song.
18/03/2005 11:42
Benj
Member
******
mega-geiler dance-track
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.