Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky feat. Digital Farm Animals - Work It Out

Cover Netsky feat. Digital Farm Animals - Work It Out
Digital
541 / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Teddy Geiger
Boris Daenen
Nicholas James Gale
Sam Roman
Evan Voytas
Producer:Netsky [BE]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/01/2016 (Positie 42)
Laatste week notering:21/05/2016 (Positie 48)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2408 (489 Punten)
Airplay:30/01/2016 / Piek: 4 / Weken: 16
Dance:30/01/2016 / Piek: 1 / Weken: 20
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 17 (V)

Tracks

18/01/2016
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Work It Out
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Work It Out541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
18/01/2016
3:15Serious Beats 83541 / N.E.W.S.
541527CD / N01.A527.027
Compilatie
CD
05/02/2016
3:14vtmKzoom Hits 2016Universal
536.793-7
Compilatie
CD
18/03/2016
3:11De Maxx - Long Player 36 [Future Beats Edition]541 / N.E.W.S.
541539CD / N01.A539.023
Compilatie
CD
08/04/2016
3:16MNM Big Hits 2016 Vol. 1Sony
88985314102
Compilatie
CD
08/04/2016
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Digital Farm Animals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Wanna Know (Digital Farm Animals x Youthonix feat. R. Kelly)30/04/2016Tip 
Millionaire (Cash Cash / Digital Farm Animals feat. Nelly)16/07/2016Tip 
Only One (Sigala & Digital Farm Animals)28/01/2017Tip 
Digital Love (Digital Farm Animals feat. Hailee Steinfeld)25/02/2017Tip 
Back To You (Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha and Digital Farm Animals)19/08/20173013
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)07/04/2018472
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
****
als Clubhymne an einer DnB-Party lasse ich vorliegendes Stück des belgisch-britischen Gespanns durchgehen, wohlwollend aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
****
Het is weer dansen geblazen want Netsky heeft een nieuw schijfje klaar om op de mensheid los te laten. Niet z'n allerbeste werk misschien maar het werkt wel.

Miraculi
Member
****
Der belgische D'n'B Maestro hat ein neues Stück generiert - diesmal mit britischer Hilfe - herausgekommen ist typischer D'n'B-Radio-Pop mit männlichen Vocals.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.