Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack, Tricky & 3D - Take It There

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Robert Del Naja
Adrian Thaws
Euan Dickinson
Producer:Robert Del Naja
Euan Dickinson
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35Ritual Spirit [EP]Virgin
00602547721822
Single
Digital
29/01/2016

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Tricky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simple Creed (Live feat. Tricky)01/09/2001Tip: 4 
Nothing Matters (Tricky feat. Nneka)15/06/2013Tip: 39 
Diving Away30/01/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maxinquaye15/04/1995295
Nearly God (Nearly God)11/05/1996352
Angels With Dirty Faces13/06/1998322
Blowback07/07/2001278
Vulnerable31/05/2003212
Knowle West Boy12/07/2008359
Mixed Race09/10/2010614
False Idols01/06/20131715
Adrian Thaws13/09/2014446
Skilled Mechanics30/01/20161277
Ununiform30/09/20171142
 

3D   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

ul.tra
Member
***
Das finde ich nicht so spannend.

Kirin
Member
***
Finde ich langweilig.

Miraculi
Member
****
Zurück von den Untoten ... Massive Attack & Tricky ... wie früher ... und mit ihnen eine schleichende Numer, etwas düster, etwas atmosphärisch, etwas gitarrenlastig auch mal ... Erwartung erfüllt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.