Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack & Azekel - Ritual Spirit

Cover Massive Attack & Azekel - Ritual Spirit
Digital EP
Virgin 00602547721822

Nummer

Jaar:2016
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Azekel Adesuyi
Robert Del Naja
Euan Dickinson
Producer:Robert Del Naja
Euan Dickinson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:06/02/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
de  Piek: 96 / Weken: 1
fr  Piek: 30 / Weken: 7
be  Tip (V)
  Tip: 34 (W)

Tracks

29/01/2016
EP - Digital Virgin 00602547721822 (UMG) / EAN 0602547721822
Toon detailsAlles beluisteren
1.Massive Attack & Roots Manuva - Dead Editors
  4:49
2.Ritual Spirit
  3:59
3.Massive Attack & Young Fathers - Voodoo In My Blood
  4:04
4.Massive Attack, Tricky & 3D - Take It There
  4:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Ritual Spirit [EP]Virgin
00602547721822
Single
Digital
29/01/2016

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998425
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Azekel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

Redhawk1
Member
*****
Sehr gut

remember
Member
***
Vor 25 Jahren beeindruckten sie MTV und die Yuppies. Mich bis heute nicht.

Alphabet
Member
*****
Wow, toller Song vom neuen Massive Attack Album und gleich eine (berechtigte) Single. Man kann sich nur wünschen, dass die Gruppe mal wieder einen Hit landet.

Chartsfohlen
Member
****
Atmosphärisch gefällt mir der Song auch ganz exzellent, etwas mehr Abwechslungsreichtum oder eine Klimax innerhalb des Songs hätte mir aber noch deutlich mehr Begeisterung entlocken können.

So eine gute 4.

ul.tra
Member
*****
Mir gefällt das sehr gut.

Der_Nagel
Member
****
Atmosphäre und Percussions gefallen mir besser als der Gesang, 4*…

Michael
Member
******
MA, wie ich sie liebe. Grosser Song nach längerer Pause. Wunderbar!

Miraculi
Member
*****
Find ich jetzt auch besser als Tricky's Take It There - im Groove steckt wieder die Magie von Massive Attack, die Atmosphäre stimmt - und der Gesang kommt vorsichtig nach vorne ... bester Track der E.P.

gherkin
Member
******
Super om nog eens iets van Massive Attack te mogen horen. En dat het dan van een dergelijke kwaliteit is, is nog meer reden voor vreugde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.