Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Let It Be Me

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Gilbert Bécaud
Mann Curtis
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:Gilbert Bécaud - Je t'appartiens
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Portrait Of PetulaPYE
NPL 18292
Album
LP
1969
2:2520 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980
2:29Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
2:26I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

FranzPanzer
Member
***
Soweit ist diese Version des Klassikers ganz okay, aber von Tony Roy und Jack White gefällt mir das besser. Auch die Flippers ("Seit es dich gibt") trumpften damit auf, was Petula Clark irgendwie nur bedingt gelang. Irgendwas fehlt mir hier. Ich weiß aber nicht, was es ist.
10/04/2008 01:12
Bette Davis Eye
Member
*****
So übel wie goodold70 finde ich Petula's Version eigentlich nicht. Schön gesungen, gut arrangiert, vielleicht etwas kitschig. Aber sowas gefällt mir ja;-)
25/10/2007 22:20
oldiefan1
Member
****
4+
12/03/2006 21:41
goodold70
Member
***
Der x-fach gecoverte Gilbert Bécaud-Hit (im Original "Je t'appartiens") vermag in der Version von Petula Clark nicht zu überzeugen. Das Streicherarrangement ist bedauerlicherweise ein deutliches Spürchen zu tranig geraten; es existieren wesentlich gefälligere Versuche, das nicht erreichte Original Bécauds darzubieten. Die Tatsache, dass Petula Clark ihre Stärken klarerweise im Mid- und Uptempogenre zur Geltung bringen kann, wird mit dieser müden Performance bestätigt.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.