Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - This Girl's In Love With You

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Burt Bacharach
Hal David
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:Herb Alpert - This Guy's In Love With You
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Don't Give Up Kiss Me GoodbyeVogue
WS 1743
Album
LP
09/1968
3:2720 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980
3:32Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
3:29The Art Of The Songwriter: The Best Of Burt Bacharach - Anyone Who Had A HeartUniversal
5341672
Compilatie
CD
07/06/2013
3:30The Art Of The Songwriter: The Best Of Burt Bacharach - Anyone Who Had A Heart [Deluxe Box]Universal
5342542
Compilatie
CD
07/06/2013

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

remember
Member
****
Sehr nette, Gender freundliche Version :)
10/04/2008 01:16
Bette Davis Eye
Member
****
Natürlich kein Vergleich zur Dusty Springfield-Version, dennoch recht nett. Dank Petula's süßen Gesang, gibts hier die 4+!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.