Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Who Am I

Cover Petula Clark - Who Am I
7" Single
Vogue HV 2069 (nl)
Cover Petula Clark - Who Am I
Cover

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Jackie Trent
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Shirley Bassey
John Davidson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1966
7" Single PYE 7N 17187 [uk]
1966
7" Single Vogue DV 14580 [de]
1966
7" Single Vogue HV 2069 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Am I
  
2.Love Is A Long Journey
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Who Am IPYE
7N 17187
Single
7" Single
1966
Colour My World / Who Am I?PYE
NPL 18171
Album
LP
1967
2:25Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
2:21Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
2:25Colour My World - The Songs Of Tony HatchAce
CDCHD 1399
Compilatie
CD
03/06/2014
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

drogida007
Member
****

Guter Kammer Pop Song.

remy
Member
****
Nice Song

spatz-98
Member
*****
gute 5

CDN: #14, 1966
USA: #21, 1966

Der_Nagel
Member
****
eine in doch recht zügigem Tempo vorangehende 60’s Nummer, 4*…

goodold70
Member
*****
Rhythmische Schlagerkost prägt diese durchaus typische Petula Clark-Nummer, welche sich bestens in die Schublade "My Love", "A Sign Of The Times", "I Couldn't Live Without Your Love", "Colour My World" einordnen lässt. Für Freunde leichtfüssiger Easy Listening-Klänge somit definitiv erfreulich, was eine überzeugte Fünf ergibt.

rhayader
Member
****
1966 #21 in USA.
Gut gesungen, gibt's u.a. auch in einer Version von Shirley Bassey.

sanremo
Member
****
gut

meikel731
Member
*****
Schöner Song

LarkCGN
Member
****
Den hat sie laut einem Interview erst vor wenigen Jahren wiedertentdeckt und singt ihn gerne im Konzert.
10/04/2008 01:28
Bette Davis Eye
Member
****
Und auch hier kommt wieder sofort Schlager-Feeling auf. Recht sympathisch, jedoch kein Favorit von mir. Knappe 4 Punkte!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.