Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - You'd Better Come Home

Cover Petula Clark - You'd Better Come Home
Cover

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

1965
7" Single Vogue HV 2040
Toon detailsAlles beluisteren
1.You'd Better Come Home
  
2.Heart
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
You'd Better Come HomeVogue
HV 2040
Single
7" Single
1965
2:58Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
2:53Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
2:52I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 8)

vancouver
Member
****
netter Song ...

drogida007
Member
****

Ganz ok.

spatz-98
Member
*****
knappe 5

CDN: #11, 1965
USA: #22, 1965

Der_Nagel
Member
***
Und ist der Liebste zu ihr zurückgekehrt? mittelmässige Nummer aus Mitte der 60er, abgerundete 3.5…

goodold70
Member
***
Im Basisarrangement latent an Burt Bacharach erinnernd, ansonsten jedoch eine eher müde Midtempoballade, welche mich nicht speziell anspricht. Im süffigen Petula Clark-Schaffen somit definitiv kein Höhepunkt. Ich denke, dass die satte Drei somit ausreichen muss.

rhayader
Member
***
Durchschnittlicher Song, der auch gesanglich teilweise nicht ganz überzeugt.
1965 # 44 in UK und # 22 in USA.
10/04/2008 01:33
Bette Davis Eye
Member
****
Schließe mich Lark an!
18/06/2007 13:03
LarkCGN
Member
****
Freundliche Ballade der Engländerin, hinterlässt keine größeren Spuren.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.