Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Round Every Corner

Cover Petula Clark - Round Every Corner
Cover

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1965
7" Single Vogue 7N 15945
Toon detailsAlles beluisteren
1.Round Every Corner
  
2.Two Rivers
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Round Every CornerVogue
7N 15945
Single
7" Single
1965
2:41Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
2:37The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994
2:36I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

drogida007
Member
****

Flotter Track.

spatz-98
Member
*****
knappe 5

CDN: #6, 1965
USA: #21, 1965

rhayader
Member
****
Fröhlich-flott, hat aber nicht den Ohrwurmcharakter von 'Downtown' oder 'My Love'.

Der_Nagel
Member
***
Titel wiederholt sich bei diesem Popstück aus den 60er doch zu oft, abgerundete 3.5…

belegte im Herbst 1965 #43 in den UK-Charts…

oldiefan1
Member
*****
eine klare 5

meikel731
Member
*****
Flott.
Gab es auch auf deutsch von Carmela Corren.

goodold70
Member
*****
Eine krachend arrangierte Feelgood-Nummer aus der Zenit-Epoche des Petula Clark-Schaffens, klare Anlehnungen an "Downtown" und "Don't Sleep In The Subway" enthaltend. Somit eine überaus typische Tony Hatch-Nummer, welche allerdings im Schatten der grossen Clark-Hits steht. Die Fünf passt bestens.
10/04/2008 01:37
Bette Davis Eye
Member
****
Gut!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.