Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - Heartbroken

Nummer

Jaar:2016
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Younes Boukanzir
Jan Philipp Bednorz
Producer:Jan Phillip Bednorz
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:19/03/2016 / Piek: 17 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:12/03/2016 / Piek: 27 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 27 (V)

Tracks

29/02/2016
Digital Mostiko - (CNR) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbroken
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Make Things HappenMostiko
22 25323-2
Album
CD
19/02/2016
3:29HeartbrokenMostiko
-
Single
Digital
29/02/2016
3:28Ketnet Hits - Summer EditionVRT Line Extensions
AL-30018-2
Compilatie
CD
24/06/2016

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
**
belgische Teens können hierzu an der Urban-Pop-Party abfeiern, abgerundete 2.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.