Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steps - Just Like The First Time

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:445, 6, 7, 8: The CollectionMusic Club Deluxe
MCDLX 212
Album
CD
27/11/2015

Steps   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5, 6, 7, 831/01/1998221
Last Thing On My Mind09/05/1998122
One For Sorrow29/08/1998116
Heartbeat / Tragedy28/11/1998816
Better Best Forgotten20/03/19992010
Thank ABBA For The Music (Steps, Tina Cousins, Cleopatra, B*Witched & Billie)17/04/19992311
Love's Got A Hold On My Heart17/07/19991410
After The Love Has Gone23/10/1999138
Say You'll Be Mine / Better The Devil You Know08/01/2000423
Deeper Shade Of Blue29/04/2000363
Stomp17/02/2001255
It's The Way You Make Me Feel26/05/2001327
Scared Of The Dark01/04/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Step One19/09/1998144
Steptacular06/11/1999215
Buzz07/04/20011113
Tears On The Dancefloor29/04/2017204
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.