Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bent Van Looy - One Way Dialogue

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Bent Van Looy
Producer:Jason Falkner
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Pyjama DaysSony
88985303282
Album
CD
25/03/2016

Bent Van Looy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shadow Of A Man09/03/2013Tip: 2 
Flowers And Balloons07/09/2013Tip: 9 
Words22/03/2014Tip: 23 
My Escape02/04/2016492
Downtown Train02/04/2016Tip: 8 
High And Dry07/05/2016Tip: 4 
Little Star17/12/2016Tip: 43 
Wat een leven (Bent Van Looy & VRT Big Band)11/03/2017Tip: 3 
The Open Road01/09/2018Tip: 6 
Make Believe24/11/2018Tip 
Never Look Back15/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Round The Bend30/03/2013724
Pyjama Days02/04/2016125
Yours Truly13/10/2018736
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Sterk nummer van Bent Van Looy.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.