Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - What You Need

Cover Goose - What You Need
Digital Remixes
Safari 00602557324372 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:SAFARI
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Goose (What You Need (Nonstop Live Remix))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:31/12/2016 / Piek: 46 / Weken: 2
Dance:08/10/2016 / Piek: 3 / Weken: 19
Ultratip Bubbling Under:08/10/2016 / Piek: 6 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 6 (V)

Tracks

12/09/2016
Digital Safari - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.What You Need
  3:58
   
18/11/2016
Remixes - Digital Safari 00602557324372 (UMG) [be] / EAN 0602557324372
Toon detailsAlles beluisteren
1.What You Need (Digitalism Remix)
  3:35
2.What You Need (Mumbai Science Remix)
  5:26
3.What You Need (B-Sights Remix)
  5:10
4.What You Need (DOGANOV Remix)
  4:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58What You NeedSafari
4782730
Album
CD
15/04/2016
3:58What You NeedSafari
-
Single
Digital
12/09/2016
Digitalism Remix3:35What You Need [Remixes]Safari
00602557324372
Single
Digital
18/11/2016
Mumbai Science Remix5:26What You Need [Remixes]Safari
00602557324372
Single
Digital
18/11/2016
B-Sights Remix5:10What You Need [Remixes]Safari
00602557324372
Single
Digital
18/11/2016
»» alles tonen

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Aangename titeltrack van het meest recente album van Goose.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.