Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - Trip

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Goose feat. SX
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39What You NeedSafari
4782730
Album
CD
15/04/2016
3:41Life Is Music 2017.1Universal
537.737-5
Compilatie
CD
19/05/2017

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Goose is één van de strafste Belgische groepjes van het moment en hier bewijzen ze nog maar eens hoe dat komt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.