Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garbage - Empty

Nummer

Jaar:2016
Label:STUN VOLUME
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Garbage
Producer:Garbage
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

16/05/2016
Digital Stun Volume - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Empty (Radio Edit)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:56EmptyStun Volume
-
Single
Digital
16/05/2016
3:54Strange Little BirdsStun Volume
STNVOL 023CD
Album
CD
10/06/2016

Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It02/05/1998Tip: 17 
I Think I'm Paranoid18/07/1998Tip: 17 
The World Is Not Enough11/12/1999Tip: 7 
Androgyny06/10/2001Tip: 10 
Cherry Lips02/02/2002Tip: 18 
Tell Me Where It Hurts04/08/2007Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage06/04/19963414
Version 2.016/05/1998327
Beautifulgarbage13/10/200195
Bleed Like Me16/04/20051220
Absolute Garbage04/08/2007388
Not Your Kind Of People19/05/20122812
Strange Little Birds18/06/2016339
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 12)

drogida007
Member
****

****

Chartsfohlen
Member
****
Steigert sich doch ganz ordentlich und ist wirklich mit einigem Ohrwurm-Potenzial ausgestattet. Hat was - aber knapp nicht genug für eine 5.

Widmann1
Member
*****
Klasse Ohrwurm, so will ich das haben.

Der_Nagel
Member
****
eine Gruppe, deren beste Zeiten auch schon einige Jahre zurückliegen…akzeptabler Rocktitel, knapp aufgerundete 3.5…

ul.tra
Member
****
Das geht noch in Ordnung. *4-

Rock'n'roll Gypsy
Member
*****
Die Lieblinge meiner Kindheit mit einer sehr guten Nummer :)

Supersok
Member
****
Prima nieuw werk van Garbage. Ze zijn het nog niet verleerd.

Kamala
Member
***
...Garb(itch)age...

rotrigodelafuente
Member
*****
fast wie vor 20 jahren! incl. butch vig!! ziemlich cool!!! knappe 5*

gherkin
Member
*****
Aangenaam nieuw werk van Garbage dat ik absoluut wel kan weten te waarderen.

Kirin
Member
****
Hörbar.

Miraculi
Member
****
Shirley Manson's back - und mit ihr Garbage - und gehen gleich zur Sache - ein straighter New Wave-Rock fürs Radio ... vielleicht erhöh ich später noch ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.