Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bros - Sister

Cover Bros - Sister
7" Single
CBS Atom 9 (uk)
Cover Bros - Sister
7" Single
CBS 655521 7

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Nicky Graham
Goss
Producer:Nicky Graham
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/01/1990 (Positie 44)
Laatste week notering:03/02/1990 (Positie 36)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11889 (34 Punten)
In de landen:
be  Piek: 36 / Weken: 3 (V)

Tracks

1989
7" Single CBS Atom 9 [uk] / EAN 5099765552171
1989
7" Single CBS 655521 7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sister
4:22
2.I'll Count The Hours
4:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23The TimeCBS
465 918-1
Album
LP
16/10/1989
4:23The TimeCBS
465918 2
Album
CD
16/10/1989
4:22SisterCBS
Atom 9
Single
7" Single
1989
4:22Knight Rider HitsAriola
260 597
Compilatie
CD
1990
4:22The Best OfColumbia
512370 2
Album
CD
06/04/2004
»» alles tonen

Bros   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
When Will I Be Famous?20/02/198848
Drop The Boy07/05/1988343
I Owe You Nothing16/07/1988412
I Quit08/10/1988175
Too Much12/08/1989214
Chocolate Box28/10/1989357
Sister20/01/1990363
Madly In Love31/03/1990292
Are You Mine?24/08/1991272
Try28/09/1991391
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.27 (Reviews: 15)

DaveNT
Member
**
It's possible I've never heard this before but I recall the title. It's a tame listen and failed to impact for me unfortunately.

Ꮲk.⌠DNC⌡

Reto
Member
*****
Schnulzig-traurig. Musikalisch belanglos mit berührendem Text.

esproli
Member
**
Das war eigentlich die einzige Bros Single, die mir nicht abging, bin halt nicht so der Balladenfreak - entweder sie berühren oder langweilen mich. Bei der "Sister" schlafen mir die Füße ein.

sanremo
Member
****
o.k.

Der_Nagel
Member
***
musikalisch komme ich bei dieser Popnummer der späten 80er ebenfalls nicht über 3* hinaus…

Besnik
Member
*****
Sehr schöne und traurige Nummer über die verstorbene Schwester der Goss-Zwillinge. Ich erinnere mich das die Sängerin von All about Eve in der Smash Hits (so was wie die Bravo damals in den UK) den Song lobte und sie selbst verwundert war, das sie sowas jemals über Bros sagen würde! :)

tgebele
Member
****
Durchaus hörenswert. Auch vom Text her ganz interessant.

nirvanamusic87
Member
***
Average track.

8th UK top 10. 6 weeks in the UK top 100.

UK#10.
Ireland#5.
Belgium (Wallonia)#26.
Italy#46.
Laatst gewijzigd: 26/09/2016 16:02

Topbart
Member
**
Begin 1990 wist niemand meer wie Bros was. Men kan hoogstens nog denken aan de chocoladereep Bros.........

Roefe
Member
***
Na ja, die ist doch etwas lahm geraten. "CATP" war die bessere Ballade.

remember
Member
**
selbst dieses bruderduo hatte besseres..
30/06/2008 04:33
Southernman
Member
*****
Hermosa balada.
10/03/2008 21:51
begue
Member
***
Finde ihre neunte und letzte Top 10 Platzierung gar nicht mal so gut. In 12/89 GB #10
24/11/2007 14:17
MichaelSK
Member
***
darauf ist wohl niemand wirklich angewiesen
26/03/2005 15:10
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.