Login
België (Vlaanderen)

Zucchero Sugar Fornaciari feat. Mark Knopfler - Streets Of Surrender (S.O.S.)

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Bono
Simon Carmody
Zucchero
Producer:Don Was
Zucchero
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Black CatPolydor
06025 4785868
Album
CD
29/04/2016
3:56Black Cat [Italian Version]Polydor
06025 4785866
Album
CD
29/04/2016

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051442
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018712
 

Zucchero Sugar Fornaciari   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Senza una donna (Without A Woman) (Zucchero & Paul Young)04/05/1991117
Wonderful World (Zucchero with Eric Clapton)17/08/1991239
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
Miserere (Zucchero & Pavarotti)24/10/1992249
Il volo23/03/1996518
What Are We Waiting For (Alannah Myles & Zucchero)25/10/1997482
Baila (Sexy Thing)13/10/20012313
Ahum (Zucchero)05/01/2002Tip: 7 
Everybody's Got To Learn Sometime (Zucchero & Vanessa Carlton feat. Haylie Hecker)12/06/2004Tip: 13 
Chocabeck27/11/2010431
Voci16/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirito di vino23/03/19961524
The Best Of Zucchero Sugar Fornaciari's Greatest Hits14/12/1996426
The Best Of Zucchero Sugar Fornaciari's Greatest Hits - Special Edition25/12/1999383
Shake06/10/20013911
Zu & Co. (Zucchero)29/05/20042625
Fly07/10/2006488
All The Best08/12/20075014
Chocabeck20/11/20104712
La sesión cubana01/12/20125224
Black Cat07/05/20163319
Wanted25/11/20171132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

sanremo
Member
****
gut

vancouver
Member
****
geht ok - überzeugt mich nicht so sehr trotz Mister Knopfler

Widmann1
Member
*****
Starke Ballade, Zucchero kann das bekanntermaßen, denn bevor es zu seicht wird, knödelt er mit seiner Stimme.
Marks Gitarre habe ich gleichwohl nicht erkannt.

Werner
Member
****
...die gleiche Punktzahl wie für die italienische Version...

Kamala
Member
*****
...für mich klingt es äusserst reizvoll, wenn Sig. Zucchero Englisch singt - wunder-wunderschöner, romantischer Titel mit Streichern, Piano, Gitarre und ganz feinem Text -...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.