Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bakermat - Vandaag

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Bakermat   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day (Vandaag)20/04/2013532
Zomer08/06/2013308
Uitzicht06/07/2013Tip: 6 
Teach Me07/02/20152510
Games (Bakermat feat. Marie Plassard)05/03/2016Tip: 26 
Living (Bakermat feat. Alex Clare)30/07/2016Tip: 38 
Baby18/02/2017Tip 
Don't Want You Back (Bakermat feat. Kiesza)17/06/2017Tip: 41 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

sanremo
Member
**
schwach
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.