Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor - Dance Like Yo Daddy

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Kevin Kadish
Eric Frederic
Meghan Trainor
Producer:Kevin Kadish
Ricky Reed
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Thank YouEpic
88985311982
Album
CD
13/05/2016
3:03Thank You [Deluxe Edition]Epic
88985311992
Album
CD
13/05/2016

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Rela
Member
***
Nicht mein Fall

alleyt1989
Member
***
Can't say it's really for me.

Widmann1
Member
*****
Ich mag diese geschickte Variante von "All About That Bass".

ShadowViolin
Member
****
Wem dies zu lästig sein sollte ist bei Meghan allgemein bei der falschen Adresse. Finde ich ganz gut, erinnert mich in der Bridge sogar an "Lips Are Movin'". 4+*

AllSainter
Member
****
Gut. Kann aber verstehen, wenn Leuten das zu lästig klingt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.