Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dean [BE] - Ik heb je wel door

Cover Dean [BE] - Ik heb je wel door
Digital
Dean - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:DEAN
Distributeur:DEAN
Muziek/Tekst:Stefaan Fernande
Dean Delannoit
Producer:Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:11/06/2016 / Piek: 12 / Weken: 18
Ultratip Bubbling Under:04/06/2016 / Piek: 22 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 22 (V)

Tracks

16/05/2016
Digital Dean - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik heb je wel door
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Ik heb je wel doorDean
-
Single
Digital
16/05/2016
3:35Radio 2 - Viva Vlaanderen presenteert het beste van 2016Universal
537.506-4
Compilatie
CD
25/11/2016

Dean [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways09/06/2007215
Blue Hotel15/09/2007Tip: 16 
We Don't Belong05/07/20081710
You01/11/2008411
Wouldn't Change A Thing (Sita & Dean)21/08/2010Tip: 26 
All I Can See15/01/2011Tip: 24 
Just A Few More Days30/04/2011Tip: 39 
Easier Said Than Done20/08/2011Tip: 16 
Break Your Fall19/11/2011Tip: 24 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Lama02/05/2015Tip: 59 
Zonder betekenis10/10/2015Tip: 67 
Blijf bij mij02/01/2016Tip 
Ik heb je wel door04/06/2016Tip: 22 
Dťjŗ vu21/01/2017472
Milf01/04/2017Tip: 20 
Sta op08/07/2017Tip: 4 
Klatergoud04/11/2017Tip: 14 
Koorts10/03/2018Tip: 18 
Kristal14/07/2018Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways28/07/2007111
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Der_Nagel
Member
***
ein mittelmässiger Poptitel des belgischen Sängers, abgerundete 3.5…

sanremo
Member
***
knappe 3

Patrick3
Member
******
Schitterend nummer van Dean

gerry1982
Member
******
Ook ik ben onder de indruk van dit fantastische nummer van Dean! Laat dit maar een dikke hit worden!
Laatst gewijzigd: 18/06/2016 21:06

Nick Random
Member
******
Voor het eerst gehoord bij de marathonradio op MNM en onder de indruk van Dean
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.