Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor feat. Kelli Trainor - Mom

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Ross Golan
Johan Carlsson
Meghan Trainor
Justin Trainor
Producer:Johan Carlsson
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Thank You [Deluxe Edition]Epic
88985311992
Album
CD
13/05/2016
3:15Keep Calm And Love MamaSony
88985 43759 2
Compilatie
CD
05/05/2017

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
 

Kelli Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

Rela
Member
***
Nicht mein Stil

alleyt1989
Member
****
The sentiment is nice, although it's a little cheesy.

Widmann1
Member
*****
Schon wieder so ein happy Song von ihr. Ist das Mom mit reingesampelt, oder?

southpaw
Member
***
Permanenter Muttertag im Schlagerpopland.

ShadowViolin
Member
****
Ein flotter Song als Hommage an alle Mütter da draussen, aber in erster Linie natürlich an Meghan's eigene Mom. Finde ich gar nicht so schlecht oder 'cheesy' wie erwartet. 4*

AllSainter
Member
****
Klingt ganz nett.

Feel-The-Music
Member
****
Erinnert wieder mehr an ihre "Title" Songs. Gefällt mir gut.

Edit: Hört man des Song mehrere Male, wird er doch recht schnell nervig. Trotzdem solide 4*
Laatst gewijzigd: 14/05/2016 11:07
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.