Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Devil

Cover Stereophonics - Devil
Cover

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Kelly Jones
Producer:Jim Lowe
Kelly Jones
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2005
Orange Vinyl - 7" Single V2 VVR5034057
Toon detailsAlles beluisteren
1.Devil (Album Version)
  4:39
2.Devil (Footswitch Rework)
4:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40Language. Sex. Violence. Other?V2
VVR1031052
Album
CD
14/03/2005
4:40Language. Sex. Violence. Other? [Limited Edition]V2
VVR1031058
Album
CD
14/03/2005
Album Version4:39Devil [Orange Vinyl]V2
VVR5034057
Single
7" Single
2005
Footswitch Rework4:29Devil [Orange Vinyl]V2
VVR5034057
Single
7" Single
2005
4:41Best Of - Decade In The SunMercury
1789088
Album
CD
07/11/2008
»» alles tonen

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

drogida007
Member
****

****

Thomas Hoffmann
Member
*****
Natürlich ist es nicht einfach an Dakota anzuknüpfen auf dem Album. Language. Sex. Violence. Other? , aber die Sachen sind vernünftig und solide. Einfach guter Rock der nicht wehtut.

Okay ich muss auf 5 erhöhen. Interessanter Refrain. Das Kostüm drumrum gefällt mir nur bedingt. Daher die anfängliche 4.

Dino-Canarias
Member
*****
Wieder leicht über dem Durchschnitt und dazu noch
ziemlich rockig (zumindest für ihre Verhältnisse)....

Ganz knappe 5.

(4.75)

bluezombie
Member
****
Quite cool.
07/11/2005 23:03
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.