Login
België (Vlaanderen)

Netsky feat. Emeli Sandé - Thunder

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Boris Daenen
Emeli Sandé
Jonny Coffer
Producer:Netsky [BE]
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:293541 / N.E.W.S.
541562CD / N01.A562.020
Album
CD
10/06/2016

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Téquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/2018185
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Emeli Sandé   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven10/09/20112311
Daddy (Emeli Sandé feat. Naughty Boy)03/12/2011Tip: 12 
Read All About It (Professor Green feat. Emeli Sandé)14/01/2012216
Next To Me10/03/2012618
My Kind Of Love07/07/20122211
Read All About It (Pt. III)25/08/20122426
Wonder (Naughty Boy feat. Emeli Sandé)01/12/2012453
Beneath Your Beautiful (Labrinth feat. Emeli Sandé)15/12/2012419
Clown09/02/20133212
Lifted (Naughty Boy feat. Emeli Sandé)07/09/2013Tip: 9 
Free (Rudimental feat. Emeli Sandé)30/11/2013366
What I Did For Love (David Guetta feat. Emeli Sandé)21/02/20152410
Hurts01/10/20162810
Highs & Lows18/02/2017Tip 
Love Me More (Chase And Status feat. Emeli Sandé)29/07/2017Tip: 35 
Starlight21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Our Version Of Events18/02/2012386
Live At The Royal Albert Hall23/02/2013735
Long Live The Angels19/11/2016947
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Kirin
Member
****
Mehr Electro als Pop. Ihre Stimme geht etwas unter.

Miraculi
Member
****
Schön mal wieder etwas Neues von Emeli zu hören - eigentlich macht sie jetzt weiter, wie sie mal angefangen hat: als Feature auf einem flott-souligen D'n'B-Pop ... ein Donnerwetter wird's nicht geben ... sehr solide.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.