Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garry Hagger - Besame mucho

Cover Garry Hagger - Besame mucho
Digital
Live Entertainment SD-30093-0 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:LIVE ENTERTAINMENT
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Consuelo VelŠzquez
Garry Hagger
Producer:Yannic Fonderie
Coverversie van:Emilio Tuero - Bťsame mucho
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:16/07/2016 / Piek: 19 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:16/07/2016 / Piek: 32 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 32 (V)

Tracks

20/06/2016
Digital Live Entertainment SD-30093-0 (CNR) [be] / EAN 5411530808083
Toon detailsAlles beluisteren
1.Besame mucho
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Besame muchoLive Entertainment
SD-30093-0
Single
Digital
20/06/2016
3:32Viva Vlaanderen presenteert Radio 2 Zomerhit 2016Mostiko
AL 30087-2
Compilatie
CD
22/07/2016
3:33JukeboxLive Entertainment
2593048
Album
CD
09/03/2018

Garry Hagger   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het allermooiste06/01/1996322
Brugge kampioen!11/05/199689
Als de zon verschijnt06/07/19962311
't Is nog niet voorbij09/11/1996461
Als ik bij jou kan zijn22/02/1997314
My Life15/11/1997481
De glimlach van een kind (Garry Hagger & Sarah)25/04/1998Tip: 14 
Wat is er fout gegaan31/05/2003Tip: 15 
I Will Choose You20/03/2004Tip: 14 
Ik heb de hele nacht liggen dromen23/07/2005397
Zonder jou05/08/2006Tip: 17 
Nooit echt alleen07/01/2012Tip: 65 
Was je nu maar hier22/12/2012Tip: 90 
Ik ken haar te goed (Eric Flanders & Garry Hagger)16/02/2013Tip: 34 
Vrede voor iedereen07/12/2013Tip: 55 
Breng me naar je hemel12/04/2014Tip: 34 
Jij laat de zon altijd schijnen12/07/2014Tip: 63 
Zo ben jij13/09/2014Tip: 58 
Merci cherie04/10/2014Tip: 75 
Waar ben je nu17/01/2015Tip: 50 
Piranha13/06/2015Tip: 44 
Omdat ik Vlaming ben (Bart KaŽll, Garry Hagger, De Romeo's & Willy Sommers)04/07/2015Tip: 51 
Besame mucho16/07/2016Tip: 32 
Ik heb de hele nacht liggen dromen (Garry Hagger feat. Sugarfree)08/04/2017Tip 
Hemelhoog02/12/2017Tip 
Liefde op het eerste gezicht01/09/2018Tip: 44 
Ik weet niet waarom17/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het allermooiste02/11/1996204
My Life25/10/1997520
Las Vegas10/10/19982016
Romantic Slows19/02/2000110
Romantic Slows 216/12/2000305
Perfect Moment22/09/2001233
12 points19/04/20141126
Jukebox17/03/20181032
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.