Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Justice - Safe And Sound

Cover Justice - Safe And Sound
Digital
Genesis / Ed Banger / Because -
Digital
Genesis / Ed Banger / Because 1132225937

Nummer

Jaar:2016
Label:BECAUSE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Xavier De Rosnay
Gaspard Augť
Producer:Justice [FR]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:23/07/2016 / Piek: 40 / Weken: 1
Dance:23/07/2016 / Piek: 8 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:23/07/2016 / Piek: 12 / Weken: 6
In de landen:
fr  Piek: 48 / Weken: 2
be  Tip: 12 (V)
  Tip: 29 (W)

Tracks

15/07/2016
Digital Genesis / Ed Banger / Because - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Safe And Sound (Radio Edit)
  3:14
2.Safe And Sound
  5:46
   
15/07/2016
Digital Genesis / Ed Banger / Because 1132225937
Toon detailsAlles beluisteren
1.Safe And Sound
  5:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:46Safe And SoundGenesis / Ed Banger / Because
1132225937
Single
Digital
15/07/2016
Radio Edit3:14Safe And SoundGenesis / Ed Banger / Because
-
Single
Digital
15/07/2016
5:46Safe And SoundGenesis / Ed Banger / Because
-
Single
Digital
15/07/2016
5:45WomanGenesis / Ed Banger / Because
9029591114
Album
CD
18/11/2016
5:45Life Is Music 2016.2Warner
505419743975
Compilatie
CD
02/12/2016
»» alles tonen

Justice   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
D.A.N.C.E.16/06/2007Tip: 3 
DVNO24/05/2008Tip: 23 
Civilization02/04/2011Tip: 7 
Audio, Video, Disco01/10/2011Tip: 33 
Helix26/01/2013Tip: 60 
Safe And Sound23/07/2016Tip: 12 
Randy24/09/2016Tip: 39 
Fire31/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ü30/06/20073320
A Cross The Universe06/12/20083911
Audio, Video, Disco29/10/2011243
Access All Arenas11/05/20131463
Woman26/11/2016316
Woman Worldwide01/09/2018242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 9)

ul.tra
Member
***
Geht so...

KingBandicoot
Member
****
Certainly not their most awesome, but it definitely moves in to the category of awesome once that guitar kicks in. Yow!

Kamala
Member
****
...blubbernde Electronic mit sehr schönem Chorgesang - dabei möchte ich lieber träumen als tanzen -...

TSCHEMBALO
Member
****
retro french funk mit "kinder" vocals. gelungen. gute 4plus`!

HeNK!
Member
*****
Fly robin fly, there is Justice in this world!

AquavitBoy
Member
****
moderne Discomucke, aber nicht so lahmarschig wie Daft Punk 2013. Freue mich ebenfalls auf einen Nachfolger. Klare 5*

Finde ich nicht mehr ganz so super. Etwas eintönig. Gute 4*
Laatst gewijzigd: 05/11/2016 16:16

Musicfreak
Member
*****
Klingt sehr vielversprechend! Ich will meeeehr! 4.5+

gherkin
Member
*****
Justice levert opnieuw knap werk af.

Miraculi
Member
****
Es gibt sie tatsächlich noch, die alten French-House Helden von Justice - und wie sie hier einen analogen Funk-Groove digital erschaffen haben - alle Achtung ... dazu die hellen Stimmen ... der Sound ist hier alles ... fetter Bass!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.