Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Sacrifice My Heart

Cover Petula Clark - Sacrifice My Heart
CD-Single Promo
WMW / BMG Rights PROMOBMG1254

Nummer

Jaar:2016
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Petula Clark
Paul Visser
John Williams [II]
Sarah Nag
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:24/09/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

15/07/2016
Promo - CD-Single WMW / BMG Rights PROMOBMG1254
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sacrifice My Heart
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Sacrifice My Heart [Promo]WMW / BMG Rights
PROMOBMG1254
Single
CD-Single
15/07/2016
3:26From Now OnWMW / BMG Rights
538196912
Album
CD
16/09/2016

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

HeNK!
Member
****
Petula is an icon, no doubt about that. This song has to grow. It's not particularly commercial, but still. Maybe it's going to work.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.