Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack feat. Hope Sandoval - The Spoils

Cover Massive Attack feat. Hope Sandoval - The Spoils
Digital
Virgin 00602547998828

Nummer

Jaar:2016
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Grant Marshall
Hope Sandoval
Stew Jackson
Producer:Grant Marshall
Stew Jackson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:10/09/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
fr  Piek: 53 / Weken: 3
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

29/07/2016
Digital Virgin 00602547998828 (UMG) / EAN 0602547998828
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Spoils
  5:51
2.Massive Attack feat. Ghostpoet - Come Near Me
  5:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:51The SpoilsVirgin
00602547998828
Single
Digital
29/07/2016

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998425
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Hope Sandoval   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
Let Me Get There (Hope Sandoval & The Warm Inventions feat. Kurt Vile)15/10/2016Tip: 47 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Until The Hunter (Hope Sandoval And The Warm Inventions)12/11/2016475
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

ul.tra
Member
***
Eine solide drei...

Chartsfohlen
Member
*****
Richtig schöne Nummer, in die ich mich gerade doch etwas spontanverliebt habe. Kommt über die bedächtige Stimmung und die angenehme Stimme der weiblichen Sängerin und strahlt insgesamt einfach eine solche Ruhe aus, dass ich mich gerade doch ein wenig relaxter fühle als zuvor. Hätte vielleicht eine Nuance kürzer ausfallen dürfen.

Alphabet
Member
****
Gelungene Rückmeldung der Soundtüftler der frühen 90er Jahre.

AllSainter
Member
****
Angenehm.

gherkin
Member
*****
Behoorlijk aangenaam nieuw nummer.

Kirin
Member
****
Angenehm.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.