Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fiocco - The Spirit

Cover Fiocco - The Spirit
CD-Maxi
Dos Or Die 665810 2
Cover Fiocco - The Spirit
Antler-Subway AS 5671 CDM

Nummer

Jaar:1997
Label:OUTLINE/A&S/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IPD
Muziek/Tekst:Jan Vervloet
Producer:Jan Vervloet
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/10/1997 (Positie 49)
Laatste week notering:07/03/1998 (Positie 48)
Piekpositie:2 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:897 (700 Punten)
Dance:11/10/1997 / Piek: 1 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:18/10/1997 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 1
fr  Piek: 75 / Weken: 5
be  Piek: 2 / Weken: 21 (V)
  Piek: 40 / Weken: 1 (W)

Tracks

31/07/1998
CD-Maxi Dos Or Die 665810 2 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Spirit (Vocal Radio Edit)
  3:21
2.The Spirit (Full Vocal Radio Edit)
3:32
3.The Spirit (Kosmonova Remix)
6:34
4.The Spirit (Wippenberg Remix)
6:44
5.The Spirit (Second Version)
4:53
6.The Spirit (Extended Vocal Mix)
5:12
7.The Spirit (Extended Instrumental Mix)
5:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Vocal Radio Edit3:21The SpiritDos Or Die
665810 2
Single
CD-Maxi
31/07/1998
Full Vocal Radio Edit3:32The SpiritDos Or Die
665810 2
Single
CD-Maxi
31/07/1998
Kosmonova Remix6:34The SpiritDos Or Die
665810 2
Single
CD-Maxi
31/07/1998
Wippenberg Remix6:44The SpiritDos Or Die
665810 2
Single
CD-Maxi
31/07/1998
Second Version4:53The SpiritDos Or Die
665810 2
Single
CD-Maxi
31/07/1998
»» alles tonen

Fiocco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afflitto22/03/1997528
The Spirit18/10/1997221
Spread The Word Around02/05/1998213
Straight Till The End / Celebrate24/10/1998513
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
The Music25/12/1999612
The Crowd Is Moving04/11/2000612
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Free21/11/19981212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 12)

gherkin
Member
****
Best wel een fijn plaatje.

KVG
Member
*****
Dansklassieker van Belgische makelij.

ericwyns
Member
******
Prachtige dansklassier van de Belgische formatie Fiocco, ook terug te vinden op hun album 'Free' (1998). Samen met 'Spread the word around' is dit 'The spirit' mijn favoriete Fiocco-nummer! De song stond eind 1997/begin 1998 liefst 21 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikte de tweede plaats als hoogste notering.
Laatst gewijzigd: 01/04/2011 22:55

Cheetah
Member
*****
Een lekkere danceplaat

Glennie
Member
*****
Niet zo goed als "Afflitto" of "Spread The Word Around", daarom 5 sterren.

Der_Nagel
Member
*****
guter Beat...sauber produziert...erinnert ein bisschen an Milk Inc...

÷kkel
Member
*****
Recht gut
02/12/2005 17:27
Rewer
Staff
****
...gut...
19/09/2005 00:08
Pacadi
Member
*****
gut
18/09/2005 23:36
Tom
Member
******
NE ABSOLUTE HAMMER SCHEIBE
30/03/2005 17:34
Sacred
Member
*****
Starkes Follow-Up zu 'Celebrate'. Ganz genial ist mal wieder der Kosmonova Remix.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.