Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Universal Soldier

Cover First Aid Kit - Universal Soldier
7" Single
Third Man TMR 074 (us)

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Buffy Saint Marie
Producer:Jack White III
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

18/01/2011
7" Single Third Man TMR 074 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Universal Soldier
2.It Hurts Me Too
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Universal SoldierThird Man
TMR 074
Single
7" Single
18/01/2011

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.