Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Alle Leute wollen in den Himmel

Cover Petula Clark - Alle Leute wollen in den Himmel
7" Single
Vogue DV 14642
Cover Petula Clark - Alle Leute wollen in den Himmel
7" Single
Vogue DV 14642

Charts

In de landen:
de  Piek: 28 / Weken: 3
at  Piek: 18 / Weken: 4

Tracks

1967
7" Single Vogue DV 14642
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alle Leute wollen in den Himmel
2.Schade
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Alle Leute wollen in den HimmelVogue
DV 14642
Single
7" Single
1967
2:34Ihre grössten deutschen ErfolgeBellaphon
220 18 001
Album
LP
1983

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

vancouver
Member
*****
herrlich

meikel731
Member
****
Originell

Der_Nagel
Member
****
lustig anzuhörender Schlagertitel aus der zweiten Hälfte der 60er – 4+...

lumlucky
Member
****
ganz nett

Zipel
Member
*****
So schlecht ist der nicht, bitte auch das Alter berücksichtigen - das kann man ja nicht nach heutigen Maßstäben messen.

oldiefan1
Member
****
Ø

sehe ich heute als eine gute 4 an
Laatst gewijzigd: 22/08/2011 11:02

Fritz260449
Member
****
... gut ...
22/02/2008 03:02
holger56
Member
****
das sehe ich ähnlich wie meine Vorrednerin, aber ich finde, eine knappe 4- ist noch drin.
hat sie übrigens auch auf Französisch gesungen: "Tout le monde veut aller au ciel mais personne ne veut mourir..."
Laatst gewijzigd: 22/02/2008 03:04
21/11/2007 23:11
Augustin54
Member
***
"Alle Leute wollen in den Himmel, aber sterben woll'n sie nicht..."
Amüsantes Thema, von allen Beteiligten jedoch nur unzulänglich umgesetzt. Schade drum!
"Alle Leute wollen in den Himmel, aber wie und wann und wo, das ist das, das ist das, das ist das Risiko..." ????
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.