Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Alles ist nun vorbei

Cover Petula Clark - Alles ist nun vorbei
7" Single
Vogue DV 14148
Cover Petula Clark - Alles ist nun vorbei
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 37 / Weken: 3

Tracks

1964
7" Single Vogue DV 14148
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles ist nun vorbei
2.Vis-à-Vis
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Alles ist nun vorbeiVogue
DV 14148
Single
7" Single
1964
2:57Ihre grössten deutschen ErfolgeBellaphon
220 18 001
Album
LP
1983
2:53Soul In GermanyBear Family
BCD 16822 AH
Compilatie
CD
2007

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

meikel731
Member
******
Die deutsche Version von Petula Clark gefällt mir ein bisschen besser als die von Marion Maerz.
Laatst gewijzigd: 12/07/2018 00:47

Der_Nagel
Member
****
eine weitere deutsche Version dieses Stücks existiert von Marion Maerz…liebenswürdig ausgefallene Version, die Fassung von Dionne Warwick gefällt mir aber besser, knapp aufgerundete 3.5…

Senator67
Member
****
--- **** ---

southpaw
Member
*****
'Müssen Männer denn so sein?'

Zipel
Member
****
Nett, aber nicht ganz so stark und kraftvoll gesungen wie Cilla Black auf englisch im gleichen Jahr (1964).

Fritz260449
Member
****
gute deutsche Version von "Anyone Who Had A Heart"
21/07/2007 22:24
oldiefan1
Member
******
Wunderschöne Ballade von Petula
aus dem Jahr 1964
Laatst gewijzigd: 30/11/2009 22:02
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.