Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Mille mille grazie

Cover Petula Clark - Mille mille grazie
Cover
Cover Petula Clark - Mille mille grazie
Cover
Cover Petula Clark - Mille mille grazie
Cover

Nummer

Jaar:1963
Muziek/Tekst:Kurt Hertha
Karl Götz
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 9 / Weken: 3
be  Tip (W)

Tracks

1963
7" Single Vogue DV 14066
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mille mille grazie
3:30
2.Gigolo Gigolino
2:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Mille mille grazieVogue
DV 14066
Single
7" Single
1963
Petula [1963]Vogue
LDV 17001
Album
LP
1963
2:32Ihre grössten deutschen ErfolgeBellaphon
220 18 001
Album
LP
1983

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.88 (Reviews: 8)

vancouver
Member
***
köstlich - fast schon spassig

MichaelSK
Member
**
schlimme Sache, nein danke dage ich nur

meikel731
Member
**
Zweiter Aufguss von "Monsieur". Unglaublich unoriginell - als wenn so was schon jemals funktioniert hätte. Arme Petula.
Laatst gewijzigd: 30/10/2013 22:24

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses mit Charme vorgetragene Schlagerstück…

southpaw
Member
***
Immerhin bemühte sie sich gleich in 2 Fremdsprachen.

oldiefan1
Member
***
beim besten Willen nur 3*
Laatst gewijzigd: 20/08/2011 10:29

Zipel
Member
****
Ein nettes Schlagerliedchen mit Ziehharmonika. Gut tanzbar. Der Text nicht unbedingt weltbewegend:
"Es blühen die Aprikosen,
so zart wie mein Glück mit dir,
und blühen die roten Rosen,
dann kommst du zurück zu mir.", naja... ;-)
Laatst gewijzigd: 22/10/2010 15:53

Fritz260449
Member
***
Schlagerdurchschnitt
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.