Login
België (Vlaanderen)

Viktor Lazlo - Promised Land

Cover Viktor Lazlo - Promised Land
Digital
Prova 9008798218844 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:PROVA
Distributeur:PROVA
Muziek/Tekst:Michel Bisceglia
Viktor Lazlo
Producer:Michel Bisceglia
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:15/10/2016 / Piek: 34 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 34 (V)

Tracks

10/10/2016
Digital Prova 9008798218844 [be] / EAN 9008798218844
Toon detailsAlles beluisteren
1.Promised Land
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Promised LandProva
9008798218844
Single
Digital
10/10/2016
4:00WomanProva
PR 1709-CD31
Album
CD
15/09/2017

Viktor Lazlo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Canoë rose06/09/1986332
Breathless30/05/198777
Ansiedad12/05/19901812
Engel wie du (Juliane Werding, Maggie Reilly, Victor Lazlo)17/12/1994149
Promised Land15/10/2016Tip: 34 
Breathless (Viktor Lazlo feat. Marlon Moore)27/05/2017Tip 
The Music Between Us25/11/2017Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

FranzPanzer
Member
*****
Auch das kann sich hören lassen; ich bin wertungsmäßig mit Kamala einer Ansicht - ein sehr schöner und gefühlvoller Song mit dem gewissen Etwas. In französischer Sprache hätte es mir etwas besser gefallen; "Debout" aus 2017 finde ich etwa noch eine Idee besser. So oder so ist es schön, dass Viktor Lazlo noch mit neuen Veröffentlichungen mitmischt.

Kamala
Member
*****
...ach, die wunderbare Victor Lazlo ist wieder einmal da mit einem wunderschönen, gemütlichen Song - eine feine Melodie und wunderschön gesungene Worte die von Pianobegleitung umrahmt sind, streicheln meine Ohren - Promised Land passt wunderbar in die raue Herbstzeit...

HeNK!
Member
*
Echt heel erg. Soms regelrecht vals. Snel weg door de backdoor, man.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.