Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Open

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47EchoDebonair
PIASB459CDX / 941.B459.022
Album
CD
30/09/2016
3:47Echo [Deluxe]Debonair
PIASB496CDX / 941.B491.A23
Album
CD
20/10/2017

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
Grip (Omarm me)18/08/2018717
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)01/12/2018Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016191
Echo Live09/12/2017711
229/09/2018111
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Prima nummer van Bazart.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.