Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka feat. Nasir Jones as Mr. Books - Rule The World (I Came From The City)

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Nasir Jones
Michael Kiwanuka
Brian Burton
Dean Josiah
Producer:Danger Mouse
Inflo
Coverversie van:Michael Kiwanuka - Rule The World
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58The Get Down [Expanded Deluxe Edition]RCA
88985351562
Album
CD
30/09/2016

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
 

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
Money (Michael Kiwanuka & Tom Misch)29/06/2019Tip: 12 
You Ain't The Problem24/08/2019Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016935
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.